Artikelen Kinderen in de scheiding Artikelen Alimentatie Artikelen Boedelverdeling Artikelen Woning Artikelen Pensioen Artikelen Ondernemer Artikelen Samenwoners
HOME » Adviesgesprek Scheiden – Gratis en vrijblijvend
Samen Scheiden Zonder Zorgen | Mediation

Aanvraag voor een gratis adviesgesprek

De beste manier om erachter te komen of ons concept en onze adviseurs u aanspreken, is een kennismakingsgesprek. In dit gratis en vrijblijvende gesprek nemen we uw situatie door, proberen we al uw vragen te beantwoorden en nemen we samen het hele traject door, inclusief tijdsplanning, werkmap, werkzaamheden en andere issues. Vraag het gratis adviesgesprek hieronder aan en wij nemen op korte termijn contact met u op om dit in te plannen. Op ons kantoor in Oisterwijk kunnen we ook s avonds afspraken met u inplannen.

Aanvraag voor een gratis adviesgesprek

De beste manier om erachter te komen of ons concept en onze adviseurs u aanspreken, is een kennismakingsgesprek. In dit gratis en vrijblijvende gesprek nemen we uw situatie door, proberen we al uw vragen te beantwoorden en nemen we samen het hele traject door, inclusief tijdsplanning, werkmap, werkzaamheden en andere issues. Vraag het gratis adviesgesprek hieronder aan en wij nemen op korte termijn contact met u op om dit in te plannen. Op ons kantoor in Oisterwijk kunnen we ook s avonds afspraken met u inplannen.

ADVIESGESPREK met
GRATIS SCHEIDINGSPAKKET

Na het gesprek krijgt u het scheidingspakket mee ter waarde van 125 euro, bestaande uit:

  • Boek ‘50 vragen over scheiden’
  • Boek ‘Kinderen in de scheiding’
  • Gratis berekening kinderalimentatieSamen scheiden zonder zorgen …